Bioracer fietskleding laten maken 

bioracer kleding

Bioracer maakt het ontwerp voor diverse top wielerploegen.

Bioracer is een fietskleding producent uit het Belgische Tessenderlo. De fabriek en dus productie van de fietskleding is ook hier gesitueerd. Met een passie voor specifieke maatsystemen is Bioracer sinds 1985 begonnen met het vervaardgien van fietsen, echter al snel overgestapt naar het bedrukken en produceren van fietskleding voor wielerteams. En niet zonder succes. Bioracer is ondertussen fietskleding leverancier voor veel nationale wielerploegen die deelnemen aan het WK en EK wielrennen als mede de Olympische spelen. Bioracer is sinds 2013 ook sponsor van de Spaanse Pro tour formatie Euskaltel. Bioracer is de grootste naam in het bedrukken van fietskleding binnen de Benelux. Door het gebruik van eigen ontwikkelde materialen en de unieke pasvorm van de fietskleding heeft Bioracer een duidelijke en herkenbare uitstraling. 

Vraag bij Bio racer fietskleding de prijzen aan.

Bioracer heeft drie custom fietskleding lijnen:

Bioracer race proven line

Met een grote focus op aerodynamica is deze lijn met een strakke athletische snit geschikt voor de veeleisende wedstrijdrijder. 

Bioracer Professional line

Geschikt voor lange afstanden en af een toe een wedstrijd. Met een prestatie gerichte pasvorm.

Bioracer Sport line

Een aantrekkelijk prijskaartje en een pasvorm om meerdere posturen aan te kunnen kleden. Een iets wijdere pasvorm en met een focus op comfort.

 

 fietskleding laten maken bioracer

 

De top lijn van bioracer 

Binnen de top lijn van Bio racer die bedrukt kan worden, de race proven, zit een nieuwe dyneema bib short. Dit is niet alleen een comfortabele stof maar deze wielerbroek biedt ook bescherming bij valpartijen. Deze stof bezit goede flexibele eigenschappen en heeft aerodynamische eigenschappen. Hieronder ziet u het Body fit fietsshirt van Euskaltel. Dit nieuwe shirt uit de race proven lijn is vervaardigd van een combinatie van Lycra en Quadri materiaal wat de gebruiker een comfortabel gevoel geeft. Het fietsshirt sluit door zijn elasticiteit perfect aan. Aerodynamisch, UV bestendig, hoog ademend vermogen en een snel drogend weefsel zijn een aantal eigenschappen van het nieuwe Bio racer fietsshirt. Meer over materialen voor fietskleding lees je hier.

Uw Bioracer ontwerp zelf maken

U kunt uw Bioracer outfit zelf ontwerpen via de website van Bioracer. Met een simpel en handig ontwerp programma kunt u de eerste schetsen maken van uw fietskleding outfit. Logo's kunnen eenvoudig worden geupload en een plaats op het shirt worden gegeven. Volgt u hiervoor de volgende link om naar de bioracer ontwerp pagina te gaan.

 

 

 

 bioracer teamkleding

 Bekijk hier een filmpje waarin Bioracer zijn fietskleding produceerd.

 

 

 

 Fietskleding bioracer

 ontwerp fietskleding bioracer

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439