wielershirt body

Wielershirt body mouwloos

Fietsshirt zonder mouw. 

 

Het wielershirt body kan ook in vele variëteiten aangepast worden. Dit full printable wielershirt zonder mouwen is een comfortabele accessoire in de koude ochtend uren, regenachtige dagen of tijdens bezweten afdalingen. Echter ook ideaal op extreem warme dagen. Het custom body kan klein opgevouwen worden en makkelijk op te bergen in een van de zakjes van uw fietsshirt.

Een lange rits is altijd aan te raden voor het snel aan en uittrekken van het wielershirt zonder mouwen. Verder kan de body van hetzelfde materiaal gemaakt worden als het normale wielershirt.

 

Body windstopper

 

Om de body als windstopper te gebruiken moet er een windstoppend materiaal gebruikt worden aan de voorzijde. De achterzijde kan dan met een mesh (soort fijn gaas) afgewerkt worden. Dit zorgt voor ademing en het feit dat de body klein opgerold kan worden en in de zakken van het wielershirt eenvoudig bewaard kan worden. Ook blijven voor de wedstrijdrenners de rugnummers op het team fietsshirt goed zichtbaar.

 

 

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439