Fietskleding bedrukken

 

Ontwerp uw eigen fietskleding. 

Het design voor de te bedrukken wielerkleding is waar u het voor doet. Een uitstraling dat een wielerteam gevoel zal bewerkstelligen. Een full custom ontwerp van een wieleroutfit is een ontwerp vanaf scratch. Een semi custom ontwerp daarintegen is het bedrukken van een logo op die van een bestaand ontwerp. U bespaart hiermee ontwerp kosten. Maar een semi custom wielerkleding ontwerp versnelt veelal wel de levertijd. Ook de kleur van de flatlock ofwel platte stiksel naden op uw wielershirt of fietsbroek behoort tot het ontwerp.

 

De wielerkleding bedrukken

 Bij het laten bedrukken van wielerkleding zijn een aantal punten van belang. Let bijvoorbeeld bij het wielerkleding ontwerp op de leesbaarheid van de logos. Op een plaatje is dit vaak lastig in te schatten. Vraag bij een grote order daarom altijd om een sample print van het custom fietsshirt en laat de fietskleding leverancier hiervoor tekenen. Een reclame uiting of logo bedrukt op de zijkant van het shirt moet juist leesbaar zijn wanneer de wielrenner voorover gebukt in de fietshouding zit, dit geldt hetzelfde voor de fietsbroek.

 

Een full custom ontworpen fietsshirt.

 

design bioracer
 

Zo kunt u het design of ontwerp van de te bedrukken fietskleding verwachten. De fietskleding leverancier zal u vragen het ontwerp formeel goed te keuren. 

 

Let op voordat u een wielerkleding ontwerp goedkeurd! 

Zodra u het bovenstaande ontwerp van uw te maken fietskleding ontvangt van de leverancier, zal er gevraagd worden dit ontwerp goed te keuren. Middels een handtekening of een bevestigende email. De reden hiervan is dat de fietskleding leverancier zich indekt tegen eventuele meningsverschillen, maar anderzijds kunt u ook ervan uit gaan dat het betreffende goedgekeurde ontwerp ook daadwerkelijk gemaakt zal worden. Maar let even op. Bestudeer het ontwerp nauwkeurig, iedereen kan immers fouten maken. Staan de logos op de juiste manier gepositioneerd op de kleding? Maar belangrijker, staan deze logos ook goed zodra er een fietshouding wordt aangenomen. Op het ontwerp lijken ze op het eerste gezicht goed te staan, echter in de pratijk kan dit vervelende en onnodige situaties geven. Het gebeurd helaas maar al te vaak dat door het vluchtig akkoord bevinden van een fietskleding ontwerp, iets gemaakt wordt wat niet de bedoeling was. De leverancier kan zichzelf indekken door de bevestiging te laten zien. En dat de fietskleding precies gemaakt is zoals het ontwerp. Hieronder een aantal voorbeelden van kleding waar niet juist naar het ontwerp is gekeken.

  

Kleurverschil tussen fietsbroek en fietsshirt

Met het maken van een custom ontwerp dient rekening gehouden te worden met lichte kleurverschillen tussen het fietsshirt en de fietsbroek. Dit vanwege het gebruik van verschillende stoffen. Een fietsbroek is gemaakt van andere materialen dan een wielershirt. Ook zal de fietsbroek op het zitvlak van een vaste kleur zijn gemaakt welke vaak iets afwijkt van de kleur van uw huisstijl. Het gebruik van een kleurvaste lycra is omdat een beprint zitvlak van een fietsbroek niet geschikt is voor de wrijving op een fietszadel.

Voor iedere maat wielershirt of fietsbroek dient een apart ontwerp gemaakt te worden. In een S maat zullen de prints en logos er net zo mooi en in dezelfde verhoudingen erop moeten staan dan in een XXXL maat. Onleesbare en afgesneden logos (door een lange rits) zal dan vermeden worden. Geeft u ook de gewenste kleuren in PMS (pantone) codering door aan de ontwerper van de fietskleding.

Vaak moet u vooraf de ontwerpkosten van de custom fietskleding betalen. En na het definitief bevestigen van de order zal dit van het totaal bedrag verminderd worden. De ontwerpkosten van een wieleroutfit zal vanaf 50 euro tot 200 euro gaan kosten.  

 

De meest gebruikte PMS kleuren voor bedrukken custom teamkleding.

 pms full ustom design fietskleding

 

 

logo bedrukken fietskleding verkeerd

 Duidelijk is Westvaal op de fietsbroek niet goed gepositioneerd.

 

logo verkeerd bedrukt op wielerkleding

"De Flexwinkel" staat op zijn kop bij dit snelpak. 

 

 

 

 

 

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439