Nalini fietskleding

 nalini custom fietskleding

 

Nalini maakt eigen ontwerp fietskleding

 Nalini is een waar Italiaans kleding merk met roots ver terug in de historie van de wielersport. De gebroeders Mantovani produceren sinds 1970 de meest toonaangevende fietskleding. Nalini word 100% gemaakt in Italië. De wielerkleding is vooral bekend van de wielerploeg Movistar. Zelfs het ontwerp van uw fietskleding word nog getekend in Italië. Productietijd van de fietskleding bedraagt 8 weken. De teamlijn genaamd Nalini private label is beschikbaar via distributeur Jacobsons in Alkmaar. Diverse pasvormen kan Nalini aanbieden, zoals slim fit of juist wide fit. Aan de fietskleding van Nalini kan alles gecustomized worden. Een lange rits, lycra mouwen, materialen. Alles is bij Nalini mogelijk.

Nalini biedt haar custom wielerkleding aan vanaf 11 stuks per fietskleding item. Doordat Nalini nog werkt met sublimatie zullen de prijzen van de diverse fietskleding items met elkaar samenhangen. Dit om het cliche te vullen. Bij het aanvragen van de prijs is ook het (geschatte) aantal kleuren in uw ontwerp van belang.

Bekijk ook even het onderstaande filmpje over de fabriek van Nalini. Hoe het drukken met een cliche werkt is helder uitgelegd.

 

Vraag de prijzen op bij Nalini kleding.

 

nalini team

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439