Castelli Gabba verboden tijdens UCI wedstrijden.

Castelli Gabba


Vanaf 2015 verbiedt de UCI het gebruik van de alom bekende Castelli Gabba slecht weer fietskleding. Veel gezien tijdens de grote wedstrijden op tv zijn de zwarte waterdichte jacks van Castelli. Ideaal om zware inspanningen mee te leveren tijdens natte en koude omstandigheden. Maar een drama voor bijvoorbeeld commentators of renners onderling om andere renners nog te kunnen onderscheiden tijdens de wedstrijd.
Vanwege het speciale Gabba materiaal, winddicht en waterafstotend maar toch ademend is deze enkel in zwart te verkrijgen.
Maar er is goed nieuws voor de coureurs die toch hun wedstrijden moeten rijden tijdens een slecht voorjaar. Het altijd innovatieve Bioracer heeft een gelijkwaardig materiaal als de Castelli Gabba uitgevonden. Welke custom bedrukt kan worden. Zodat elk wielerteam en coureur ongestraft het meest ideale slecht weer fietsjack kan dragen tijdens wedstrijden. In zijn eigen team kleuren.

 

 

De Grote fietskleding namen weer klaar voor de Eurobike 2014

In Friedrichshaven is het jaarlijkse Eurobike weer gevuld met o.a. de team wielerkleding aanbieders Agu, Vermarc en Bioracer. Uiteraard zijn wij hier aanwezig om de nieuwste trends binnen de fietskleding naar eigen design te spotten. Onze bevindingen zullen we later deze week op de site zetten.

vermarc kleding

 bioracer kledingagu

 

Nieuwste wielerploeg shirts 2014 Vermarc bekend!

Vermarc custom wielerploegkleding leverancier heeft zijn wielerteams bekend gemaakt welke in 2014 een Vermarc fietsshirt aan zullen trekken. In totaal 6 teams. Het gaat o.a. om de Pro tour ploegen Omega Pharma Quickstep en Lotto Belisol.

 

vermarc teamkleding

 

 

Bioracer introduceert op Velofollies 2014 een nieuwe stof.

bioracer op velofollies 2014

Custom fietskleding gigant Bioracer heeft op de Velofollies 2014 hun nieuwe fietskleding materiaal geïntroduceerd. Vanaf nu kunnen vooral winter fietskleding outfits ook gemaakt worden met de zogenoemde Pixel stoffen. De voordelen om fietskleding te laten maken van deze stof zijn vooral de vergroting van de veiligheid. Kleine reflecterende dots zijn verwerkt in de stof. Het winddichte materiaal bestaande uit 3 lagen biedt de keuze voor 75% of 100% windblokkade.

 

 

Nieuwste trends voor custom fietskleding op Eurobike 2013 

Tijdens de grootste fietsenshow van Europa, de Eurobike in Friedrichshaven, hebben we verschillende custom fietskleding fabrikanten bezocht. Merken zoals Bioracer, Agu, Vermarc en Champion System wisten hun nieuwe lijnen voor custom fietskleding perfect te showen.

Waar Bioracer vooral nog eens hun top fietskleding lijn de “Race Proven” onder de aandacht bracht. Op het oog een strakke pasvorm en mooie afwerking. Was het Vermarc en Champion System die beiden een fietskleding lijn presenteerden welke carbon vezels in het materiaal verwerkt hebben. Volgens een vertegenwoordiger van Vermarc heeft carbon materiaal in het textiel van de fietskleding een rust gevende en anti bacteriële werking op de huid. Echter heeft het carbon ook een cosmetische functie, het materiaal sluit mooier aan. Champion System kon dit beamen.

Volgens Champion System is het uniek dat fietskleding naar eigen ontwerp nu ook verkrijgbaar is met carbon textiel materialen. Wat ook nog eens volledig te bedrukken valt.bioracer eurobikechampion system

 

vermarc eurobike

 

Bioracer Vermarc en Champion System op de Eurobike 2013 

 

 

Herken aan OEKO TEX logo de kwaliteit van fietskleding.

keurmerk fietskleding bedrukken

 

Uw fietskleding heeft een keurmerk. Bij aanschaf van nieuwe fietskleding is het fietsshirt of fietsbroek vaak voorzien van een tag met bovenstaand OEKO TEX logo. Of indien het geval is dat u fietskleding gaat bestellen voor uw wielerploeg of vereniging dan zal dit logo veelal vermeld staan op de site van de betreffende fietskleding aanbieder. Dit logo verteld u dat de fietskleding gemaakt zal zijn van materiaal dat op een milieuvriendelijke manier vervaardigd is. Ook bent u ervan verzekerd dat het materiaal van de kleding is getest op vrijwel alle irritaties en allergieën m.b.t. het gebruik direct op de huid.

 

OEKO TEX voor fietskleding.pdf

 

 

Manszli Tour 2013 succes door kwalitatieve custom wielerkleding. 

de wielerploeg in custom team kleding

 

Via wielerkledingontwerpen.nl heeft wielerploeg Fedgroup voor hun deelname aan de msanzi tour in Zuid afrika een speciale custom wieleroutfit laten maken. De wielerkelding fabrikant die een geheel custom outfit naar het idee van de renners kon maken, werd gevonden door het invullen van het aanvraag formulier op deze site. De msanzi tour is een meerdaagse etappe wielerwedstrijd. Door de hitte in zuid afrika waar het hoogseizoen betrof was het belangrijk een fietskledingpakket te maken met een goede vochtregulatie. Ook de zeem in de wielerbroek is enorm belangrijk wanneer meerdere dagen achtereen gefietst gaat worden. Vorige week is de tour afgelopen en de jongens waren enorm positief. Aldus een meer dan tevreden wielrenner.

 

Wielerkleding voor Atlantis Rioolmeester

Speciaal voor de amstel gold race liet installateur bedrijf Atlantis een volledig naar eigen ontwerp wielerkleding maken. Het pak werd naar de huisstijl van het bedrijf volledig custom ontworpen. zelfs na het wieler evenement is de fietskleding nog overal te zien. Want de deelnemers waren bijzonder te spreken over de zemen. Via wielerkledingontwerpen.nl heeft initiatief nemer M. Schouten een wielerkleding ontwerp bedrijf gevonden die voor de beste prijs/ kwaliteit fietskleding kon bedrukken. Tijdens de amstel gold race is de fietskleding behoorlijk getest en de wielerkleding bleek van erg goede kwaliteit. Plus de custom fietskleding leverancier kwam uit de buurt en een afspraak was zo gemaakt. Omdat we alle offertes direct naast elkaar konden leggen kwamen we er snel uit wie ons ontwerp mocht maken. Aldus de tevreden afnemer. 

 wielerkleding atlantis

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439