Paskleding / maattabel voor het bestellen van custom wielerteamkleding.

Verschillende fietskleding merken verschillende maten.

 

Alvorens definitief over te gaan tot het laten maken van uw custom fietskleding, is het aan te raden dat u gebruik maakt van door de leverancier ter beschikking gestelde paskleding. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste maten gaat ontvangen in de door u bestelde wielerkleding. Organiseer voor uw club of bedrijf een fietskleding pas avond. De meeste wielerkleding leveranciers zullen hierop aanwezig willen zijn om de juiste maten te bepalen. Ook kunt u na het uitleveren van de custom fietskleding direct over gaan tot het uitdelen hiervan aan de leden van de club. De maten zijn immers al opgesteld. Vraag aan uw leverancier hier alvast rekening mee te houden en laat het per deelnemer sorteren. Dit scheelt veel uitzoek werk.

 

Fietskleding maattabel

 

Voor het bepalen van de maat kunt u ook gebruik maken van een maattabel. Ga nooit over tot bestellen zonder de maattabel of de paskleding onder ogen te hebben gehad. Sommige fietskleding fabrikanten hanteren italiaanse pasvormen welke verschillen met de normale confectie maatvoeringen. Ook zullen dames maatvoeringen afwijken met die van de heren fietskleding.

Als objectief referentie punt hebben wij voor de meest toonaangevende custom fietskleding merken zoals Nalini, AGU, Santini, Castelli en alvast een fietsshirt maattabel opgesteld.

 

maattabel custom fietskleding

 

 

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439