Skinsuit tijdritpak laten bedrukken

De tijdrit pakken oftewel skin suits, snelpak, sprintpak of aerosuits worden steeds vaker gebruikt door professionals als standaard wielerkleding in kortere etappes of waar een eind sprint onvermijdelijk is. Ook in de mountainbike sport is een skinsuit veel geziene wielerkleding.

aerosuit laten maken

De skinsuit is te krijgen met lange of korte mouwen en geheel gemaakt van power lycra. Uiteraard van een dikke variant waar niet doorheen gekeken kan worden. In de skinsuit zitten standaard geen zakjes. Dit is wel als optie mogelijk. Siliconen grippers en een mooie weggewerkte ¾ rits maakt het geheel af. Voor de veldcrossers en mountainbikers in het winterseizoen is het aan te raden het skinsuit te laten maken van een lycra dat gevoerd is.

 

Sprintpak

Het sprintpak, tegenwoordig in het profpeloton vooral door Mark Cavendish en Marcel Kittel gebruikt, is een nieuwe trend. Als basis is een aerosuit gebruikt welke volledig is aangepast. Aerodinamica staat centraal. Om echter ook gebruiksgemak van een normale fiets outfit te krijgen, zijn zakjes op de rug toegevoegd. Ook een opening boven het kruis, dient een sanitaire stop mogelijk te maken. Fietskleding leverancier Vermarc heeft de gehele Omega Pharma Quickstep ploeg uitgerust met een sprintpak.

 

 

 

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439