Een fietsbroek laten maken voor de winter 

Een lange fietsbroek met zeem 

De meeste winter fietsbroeken worden gemaakt van het materiaal super roubaix. Dit is het meest warme en comfortabele maar ook duurzame materiaal mogelijk voor een top fiets winterbroek. Door de voering aan de binnenzijde heeft super roubaix een zeer goede isolerende werking.

fietsbroek winter

Deze winterbroek maakt het wielerkleding pakket echt af en is een zegen in koudere tijden.

Opties winter fietsbroek

Er kan een rits in de pijpen gezet worden om het aan- en uittrekken van de wielerkleding te verbeteren.  Of een simpel lusje om de voet is ook mogelijk, dit word een "stirup" genoemd. Hierdoor zal de winter fietsbroek beter aansluiten. Ook een reflecterende strook op de kuit zal bij donkere tijden een goede veiligheids maatregel zijn. De broek is op dezelfde manier te bedrukken als de korte broeken dus qua ontwerp maakt dit geen verschil. De kleur van het super roubaix wat niet geprint wordt zal geheel aansluiten bij uw design van de totale wielerkleding outfit. Ook op de winter fietsbroek is een platgestikte naad (flatlock) mogelijk.

Een extra wielerbroek (bib short) onder de winterbroek dragen is een gebruik wat nog vele fietsers doen. Echter komt dit nooit het draagcomfort van de wieler winterbroek ten goede. Deze fiets winterbroek is immers zo ontworpen om direct op de huid aan te sluiten.

 

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: wielerkledingontwerpen.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439